سیاه دانه یا زیره سیاه یکی از گیاهانی ست که در طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی استفاده می شود و خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد التهابی و ضد عفونی کننده بسیاری دارد. علاوه بر این، بسیاری از افراد از سیاه دانه برای درمان بیماری های گوارشی و مشکلات تنفسی شان استفاده می کنند و تحقیقات نشان داده است که این گیاه برای مقابله با سرطان نیز مفید و موثر است. برای استفاده از سیاه دانه شما باید دانه های خام آن را حرارت بدهید و قبل از مصرف هم آنها را آسیاب کنید. سیاه دانه را می توانید با ماست، عسل و یا مواد غذایی دیگرتان مخلوط و میل کنید و روغن آن را هم روی پوستتان بمالید. این مطلب را بخوانید تا به پاسخ همه سوالاتتان درباره نحوه مصرف سیاه دانه برسید.

آماده کردن سیاه دانه

سیاه دانه 1

۱-قبل از مصرف سیاه دانه باید آن را حرارت بدهید. سیاه دانه را نمی توان به شکل خام مصرف کرد چون تلخ است بنابراین برای خوش طعم شدن آن و حفظ سلامتی معده قبل از مصرف باید سیاه دانه را روی حرارت بگذارید. مقداری سیاه دانه در یک ظرف بریزید و آن را روی شعله کم گاز قرار بدهید. هر چند وقت یکبار سیاه دانه ها را هم بزنید تا کاملا حرارت ببینند.

  • وقتی سیاه دانه ها شیرین و قابل خوردن شدند می توانید ظرفتان را از روی حرارت بردارید. تقریبا بعد از حدود ۵ دقیقه حرارت دیدن سیاه دانه شیرین می شود اما بهتر است خودتان مزه آن را امتحان کنید و اگر لازم بود بیشتر آن را حرارت بدهید.

ادامه مطلب لینک زیر:

یک سوال مهم! برای بهترین نتیجه، سیاه دانه را چگونه و کی مصرف کنیم؟


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : دانه ,سیاه ,مصرف ,حرارت ,بدهید ,استفاده ,سیاه دانه ,حرارت بدهید ,نتیجه، سیاه ,مصرف کنیم؟ ,برای بهترین ,برای بهترین نتیجه،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره همین را بگویم که من سیم باندم ماریو 1004.parsablog.com ذهن آتشین زرگیم | پایگاه ویرایش بازیهای رایانه ای مشق نقد Charlene نگین کویر داکت اسپلیت